Site Overlay

Våre Matkasser

Vi kommer til å produsere flere ulike typer matkasser, blant annet Frokostkassen, Sesongkassen og Bakstkassen.

Frokostkassen er kassen for deg som ønsker en god og enkel frokost før du starter dagen, eller om du liker å lage sammen en god lørdagsfrokost.

Frokostkassene våre består av ulike varer som passer ypperlig til både frokost og lunsj, og inneholder da i hovedsak pålegg av beste kvalitet og smak, varierende drikker for å få dagen din til å starte, deriblant kaffe, samt oppskrifter på mat du kan lage for å fullføre frokosten eller mat du kan ta med som lunsj. 

Sesongkassen består av enestående råvarer og matvarer som er i sesong akkurat nå. Sesongkassen kan også bestå av litt mer eksklusive varer du ikke får tak i Norge, og sammen med eksotiske men enkle oppskrifter kan enhver begi seg ut på en eksotisk gastronomisk reise ved middagsbordet.
Vi inkluderer også en liten brosjyre i kassen som inneholder litt informasjon om hver vare i kassen, som hvor den komme fra, hvem som lager det og litt historie bak produktet.

Bakstkassen er enkelt forklart kassen for deg som synes at brødene du får kjøpt i butikken kan bli litt kjedelig. Og de spennende brødbakstene kan fort koste litt mer enn du synes er behagelig. Vi i MultiMat UB stiller oss bak dette da vi består av studenter som synes at brødene på butikkene kan fort bli kjedelig. De brødene vi har råd til, i alle fall. Du vet, studentliv.

Bakstkassen er da kassen vår som består av bakverk av alle slag, og vi har ulike typer bakst kasser, som inneholder alt fra kun brød til alle salgs småkjeks. Vi streber også etter å holde prisen på bakverkene våre så lave som mulig uten at dette går utover kvaliteten av produktet. Takket være våre gode samarbeidspartnere kan vi levere nettopp dette.

dadwasd

Våre Krydderblandinger

Samtlige av oss i MultiMat UB har deltatt på et krydderkurs holdt av en representant fra Santa Maria, og dette er kunnskap vi har tenkt å dra full nytte av. Vi har allerede eksperimentert med enkelte krydderblandinger og har funnet god suksess med de vi har valgt å gå videre med. 

Hold øynene åpne for når vi begynner å selge krydderblandingene våre! Dere kommer også til å finne krydderblandingene i matkassene våre!

dadwasd

Vår kokebok

Vi har satt oss som et mål om å sette sammen og produsere en kokebok bestående av retter fra alle kulturene i MultiMat UB (og kanskje litt til).

Vi har en egen avdeling som arbeider med kokeboken som samarbeider med trykkeri, forlag og bokhandlere, så vi ser frem til dagen vi kan vise frem vår helt egne kokebok med stolthet!