Site Overlay

Velkommen til vår nettside

Velkommen til vår helt nye nettside!

Vi har jobbet med denne nettsiden siden November, og vi ønsker 2019 velkommen inn i livene våre med vår flunkende nye nettside. 2019 kommer til å bli et spennende år full av utfordringer, oppgaver og mål, og vi ønsker da at våre kunder skal få føle på fremgangen vår, fra en liten idé i et lite klasserom til en velfungerende bedrift drevet av personer i alle aldre.

MultiMat UB er en ungdomsbedrift fra Brønnøysund VGS, og vi er alle elever av Restaurant & Matfag VG1 med et utrolig mangfold kulturmessig, noe som er både vår største utfordring og stolthet. Det faktum at vi er så mange forskjellige nasjonaliteter som vi er byr på spennende skoledager, og det inkluderer også arbeidslivet i MultiMat UB. Alle sammen har helt unike personaliteter og synspunkt, men det artigste med det hele er én ting:
Tanken på at så mange forskjellige personer er samlet på et sted, med et felles mål; å bli bedre kokker!

MultiMat UB har hatt en særdeles treg start av ulike årsaker, men nå som 2019 banker på døren begynner vi endelig å få fortgang i bedriften. Vi har jobbet på spreng med å samle sammen samarbeidspartnere, leverandører og kunnskap for å kunne tilby våre kunder den beste opplevelsen vi kan tilby samt muligheten for personlig videreutvikling. Heldigvis har mange i bedriften vår mye erfaring innen ulike felt som gjør at vi står ganske sterk i forhold til mange andre ungdomsbedrifter, men dette betyr ikke at vi ikke har utfordringer og konkurranse. Dette er vi klar over og streber for å overkomme så godt det lar seg gjøre, så veldig mye er usikkert angående hva fremtiden bringer, men én ting er klinkende klart:

Vi kommer til å ta 2019 på strak arm, og ønsker at så mange som mulig ønsker å involvere seg i fremdriften vår!

Vi håper dere har hatt en god jul, og vi ønsker alle sammen et riktig godt nytt år! Hilsen alle oss i MultiMat UB.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *